Saturday, November 17, 2007

Google whack

Jag sitter här och jobbar på boköversättandet (som jag inte vill blogga om egentligen, men det här är för monumentalt att avstå), och letar efter en rolig översättning på begreppet halverektion. Nej, det är inte en sån bok - jag sa rolig översättning, inte schekshig. Haver jag inte hört uttrycket "stoffe" funderar jag, men google ger mig i första hand bara tusen människor som kallar sig så. Men finns stoffe borde även halvstoffe finnas och vara lättare att hitta, resonerar jag, och googlar. NADA.

Alltså, det här inlägget blir en grym google whack. Är inte det vad varje bloggare drömmer om?

3 comments:

Anonymous said...

Jag har ingen aning om vad det är för nåt, men jodå, nu representerar du ensam halvstoffe. Hoppas det känns bra. ;-)

bani said...

Det känns ganska bra. ;) Skulle kännas bättre om det inte tydligen var så att ordet var helt påhittat. Det tar liksom udden av google whacken. :/ Jag som trodde det var lite etablerat?

Annchen said...

Jag vet inte om den drömmen passar mig, ibland vet jag inte ens hur mkt jag vill att min blogg ska synas. Ibland vill jag sprida den till alla, ibland... inte.

Hursomhelst... tack för omtanken. Det var nog bra för honom ändå på nåt sätt att få sluta sitt liv nu och hemma. Det är både sorgligt och svårt att förstå, så oftast tänker jag inte så mkt på det. Men återigen, tack.